Agrarisch

  

Ons kantoor is gespecialiseerd op het gebied van agrarische zaken. Wij kunnen u dan ook bij tal van zaken van dienst zijn.

Advisering

De ervaren adviseurs van ons kantoor kunnen u deskundig adviseren op uiteenlopende gebieden, zoals Verkoop/onteigening aan overheidsinstanties, natuurorganisaties of projectontwikkelaars, aankoop van bedrijven, bedrijfsaanpassing of bedrijfsbeëindiging.

Taxaties

Het taxeren van een landbouwbedrijf is een zeer specialistisch werk. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van een bedrijf, wijziging van bedrijfsvorm of waardbepaling voor fiscale doeleinden, iedere taxatie vraagt om een eigen benadering. Bij ons kantoor kunt u rekenen op een snelle, eerlijke en betrouwbare, vakkundige werkwijze.

Onteigening

De overheid heeft steeds meer grond nodig voor aanleg van wegen, voor uitbreiding van woningbouw, van industriegebieden en van natuurgebieden. Hierdoor krijgen boeren steeds vaker met onteigening te maken. Dit is een zeer specialistisch werk waarbij de hulp van een deskundigen onmisbaar is. Ons kantoor staat altijd aan de zijde van de ondernemer die onteigend wordt waarbij de overheid dus de tegenpartij is. Belangrijk hierbij is dat u in een vroegtijdig stadium een deskundige inschakelt, waarbij u meestal snel zekerheid over uw toekomst heeft en kunnen tijdrovende procedures vaak voorkomen worden.

Pachtzaken

Het opmaken van pachtcontracten, pachtbeëindiging e.d.

Bedrijfsverplaatsing

Vooral bij onteigeningsprocedures is het belangrijk dat u snel weet waar u aan toe bent, zodat u tijdig kunt kijken naar alternatieven. Misschien wilt u nieuwe grond kopen of een totaal ander bedrijf beginnen. Wij nemen alle mogelijkheden met u door en geven u vervolgens een deskundig advies om daadwerkelijke bedrijfsverplaatsing zo soepel mogelijk te laten verlopen.