Beschrijving

Te Koop zeer landelijk gelegen perceel met nieuwbouwmogelijkheden. Op het perceel staat een oude woning met aangebouwde berging en een nette loods gebouwd in 1990. 
Achter het object liggen enkele percelen cultuurgrond met een oppervlakte groot ca. 2ha. de mogelijkheid om meer of minder cultuurgrond te kopen is bespreekbaar.
Ook bestaat de mogelijkheid om het in combinatie te kopen met Zijvend 25.

Over Middelie
Middelie ligt in een mooie, landelijke omgeving met vrijstaande woningen en boerderijen. Het dorp behoort bij de gemeente Edam-Volendam Er zijn een aantal voorzieningen, waaronder een kleine basisschool waar kinderen met veel plezier naar toe gaan, er nog kleine groepen zijn en er veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en leuke creatieve activiteiten die passen bij het leven op het platteland.  Centraal punt in het dorp is hotel/ restaurant het Wapen van Middelie, welke ook dienst doet als verenigingsgebouw voor de betrokken inwoners. Supermarkten, voortgezet onderwijs en uitgebreider winkel- en dienstenaanbod zijn nabij in Edam, Volendam en Purmerend.  De woning ligt op steenworp afstand van Edam/Volendam en Purmerend. Via de N244 ben je zo op de A7 om richting Hoorn of Amsterdam te gaan. Wil je blijvend genieten van de omgeving neem dan de N247. Het dorp is ook voorzien van een bus die rechtstreeks naar Amsterdam Centraal gaat. In Purmerend zijn ook treinstations met een directe verbinding naar Amsterdam, Zaandam en Alkmaar.

Kenmerken